Egy serpenyőbe olajat locsolok, rákarikázom a héjában megfőtt, megpucolt burgonyát, sózok, borsozok minden réteget. A gombáknak eltávolítom a törzsét, ráhelyezem a krumplira.
Mindegyik gombafejbe teszek túrót, fűszerezem, teszek rá tejfölt, megszórom a fokhagyma-petrezselyem fűszerkeverékkel, és locsolok rá olajat.
A serpenyőt beteszem a 180 fokra előmelegített sütőbe, és légkeverésen 25-30 percig sütöm. Egy kis tálkában a zöldségekre locsolok almaecetet és olívaolajat.
Tálaláskor szedek a tányérra krumplit, gombát, és más zöldségeket.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre