Elkészítés: A tésztához a lisztet a margarinnal elmorzsoljuk, majd hozzákeverjük a cukrot, a tojássárgát és a tejben felfuttatott élesztőt. Összedolgozzuk, majd kétfelé osztjuk, és a hűtőben pihentetjük addig, amíg a töltelék elkészül.
A töltelékhez a túrót a cukorral jól kikeverjük, majd hozzáadjuk a mazsolát és 1/2 csomag pudingport. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, majd óvatosan a túrós krémhez keverjük. A darált diót össze keverjük a maradék pudingporral, és félretesszük a szóráshoz. A szilvát félbevágjuk, kimagozzuk.
Egy közepes méretű tepsit kibélelünk sütőpapírral, majd az egyik tésztát kinyújtjuk és ráhelyezzük, majd megszórjuk a diós-pudingporos keverék felével. Ezután szépen rásimítjuk a túrós masszát, és befedjük a felezett szilvával. Fahéjjal ízlés szerint megszórjuk, majd a megmaradt diós keveréket szintén rászórjuk. Végül kinyújtjuk a maradék tésztát, és befedjük vele a süteményt. Villával jól megszurkáljuk, majd tejjel megkenjük. Előmelegített sütőben, közepes lángon 30 perc alatt szép pirosra sütjük.