Elkészítés: A gombák szárait apróra vágjuk, vajon megpirított, finomra vágott hagymára tesszük. Sóval, borssal, zúzott fokhagymával addig pároljuk, amíg a levét el nem főtte. Finomra vágott petrezselyem zöldjével áthevítjük, liszttel megszórjuk. Egy kevés tejszínnel felengedjük, és addig forraljuk, amíg az edény falától el nem válik.
Ha kihűlt, a tojásokkal és az áttört túróval pépesre keverjük.
Vajjal kikent tűzálló tálba tesszük egymás mellé a gombakalapokat. Mindegyiket megtöltjük a töltelékkel, és reszelt sajttal megszórjuk.
Forró sütőben pirosra sütjük. Burgonyával tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre