Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Túrós ropogtatnivaló

120 perc
egyszerű
olcsó
25 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tojás
  • Tej

Elkészítés

  1. Lágy tésztává gyúrjuk a hozzávalókat, majd hűtőszekrénybe tesszük két órát pihenni.
  2. A pihentetés után egy lisztezett felületen vékonyra, nagyjából 3 mm vastagságúra nyújtjuk a tésztát, megkenjük a felvert tojássárgájával, megszórjuk a tökmaggal, majd pizzavágóval négyzet vagy háromszög alakú faltkákra vagdossuk. 
  3. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, majd 200 fokra előmelegített sütőben addig sütjük, míg aranybarnák nem leszenek a túrós ropogtatnivalók. 

Nézd meg videón is a túrós ropogtatnivaló elkészítésének menetét >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss