Elkészítés: A palacsintatésztát a szokásos módon kikeverjük, elkeverjük az olajjal is, pihentetjük kb. fél órát, majd az első palacsintához megkenjük a palacsintasütőt olajjal, a többit nem szükséges, mert a tésztában lévő olaj elég a többi tészta sütéséhez. A palacsintákat kisütjük.
A túrót áttörjük, elkeverjük a tojások sárgájával és a fűszerekkel, utoljára a kemény tojáshabot lazán beleforgatjuk. A palacsintákat megtöltjük, feltekerjük.
A magozott cseresznyét feltesszük csipet sóval, szegfűszeggel, citromhéjjal és annyi vízzel, amennyi éppen ellepi. Kikeverjük a tejfölt a cukorral és a liszttel, keverünk hozzá kevés forró cseresznyelevet is, és a forrásban lévő cseresznyéhez kevergetjük, egyet forralunk rajta. Ízesítjük vaníliával, mandulakivonattal, citromlével.