Elkészítés: A lisztet, a sütőport, a szódabikarbónát és a citromhéjat összekeverjük. A tojássárgáját kikeverjük az olajjal és az íróval.
Közben a krém hozzávalóival sima krémet keverünk.
Amikor elkészültünk, a száraz és nedves anyagokat lazán összedolgozzuk, majd az előkészített sütőformába félig töltjük, majd erre kanalazzuk a túrós-citromos krémet. 180 °C -ra előmelegített sütőbe tesszük.
Amikor a tészta kezd megszilárdulni, akkor rákanalazzuk a tojásfehérjéből és cukorból felvert kemény habot, majd készre sütjük.
Sütőformában pihentetjük 10-15 percig, ezután rácsra szedjük, és hagyjuk kihűlni.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre