A túrót passzírozzuk át, majd tegyük egy tiszta törlőkendőbe, és préseljük ki belőle a maradék savót.
A tojássárgákat a kristálycukorral vízfürdő fölött keverjük habosra, majd adjuk hozzá a túrót és a narancs lereszelt héját.
A tojásfehérjéket a porcukorral verjük kemény habbá, és adjuk a túrós keverékhez.
Hat kisebb felfújtformát kenjünk ki vajjal, szórjunk meg darabolt dióval, majd osszuk el bennük a túrós masszát. A megtöltött formákat tegyük egy tepsibe, és kb. 1 cm magasan öntsünk alájuk vizet.
A tepsit tegyük a sütőbe, majd 200 °C-on süssük 15 percig a szuflét. Ha elkészült, borítsuk ki tányérokra.
A fagyasztott gyümölcsöt engedjük fel, csepegtessük meg a narancs kicsavart levével, majd tálaljuk a szuflé mellé. Mentalevéllel díszítsük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre