Elkészités: A túrós töltelékhez a túrót alaposan keverjük össze a kétféle cukorral, a tojással valamint a pudingporral.
A mákos töltelékhez a tejet forraljuk fel. Tegyük bele a cukrokat, a margarint, a mákot, a citromhéjat és darált kekszet. Keverjük össze, és hagyjuk kihűlni.
A diós töltelékhez a tejet forraljuk fel. Tegyük bele a cukrokat, a diót és a darált kekszet, keverjük össze, és hagyjuk kihűlni.
A tésztához a tejben felfutatjuk az élesztőt. A lisztet összekeverjük a cukorral és a sóval, hozzáöntjük a megkelt élesztőt, a tojást, az olajat, és jól kidolgozzuk, majd hagyjuk megkelni (kelesztőtálban gyorsabb). A megkelt tésztát kinyújtjuk, 3 részre vágjuk. A tésztacsíkok egyik felére hosszában rákenjük a tölteléket - egyre egyféle kerüljön -, hajtsuk rá a lap másik felét, a széleit pedig nyomkodjuk össze.
A töltött tésztacsikokat tegyük a kiolajozott tepsire, és fonjuk össze mint egy copfot. Kenjük meg a felvert tojassál, és közepesen meleg sütőben süssük meg.