Elkészítés: A pudinghoz a tejet a vízzel felforralom, majd beleöntöm a 2 teáskanál kakaóporral összekevert zabpelyhet, valamint az édesítőt, és addig főzöm kevergetés mellett, amíg be nem sűrűsödik. Ezután leveszem a tűzről, és botmixerrel krémesre összeturmixolom.
A túrót összekeverem a joghurttal, az aromával és az édesítővel. A körtét szintén leturmixolom.
Előveszek 2 pohárkát, alulra megy 1-1 evőkanál puding, rá 1-1 teáskanál túrókrém, rá 1-1 teáskanál körtepüré. Így rétegezem, amíg el nem fogynak az alapanyagok.
A tojásfehérjét kevés édesítővel habbá verem, és a tetejére halmozom. Megszórom fahéjjal, 1 teáskanál kakaóport kikeverek kevés vízzel, és azt is rácsurgatom. Hűtőben tartom, amíg meg nem dermed.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre