Keress receptre vagy hozzávalóra

Túrós csusza kéksajttal

Hozzávalók

  • 25 dkg csusza tészta
  • 5 dkg füstölt szalonna
  • 5 dkg bacon
  • olaj
  • 15 dkg tehéntúró
  • 1 dl tejföl
  • 5 dkg érett kéksajt
  • őrölt fekete bors

Elkészítés

    1. A tésztát sós vízben kifőzzük a csomagoláson található utasítás szerint.
    2. A szalonnákat felkockázzuk, és egy nagyobb serpenyőben zsírjára sütjük, a felét félretesszük.
    3. A maradékra szedjük a kifőtt csuszatésztát, összekeverjük.
    4. Tálaláskor a tányérokra szedjük a tésztát, rákanalazzuk a túrót, a tejfölt, kéksajtot morzsolok rá, rászórom a maradék szalonnát, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.

Megjegyzés

Egy kicsit más, mint a hagyományos csusza.

hobbychef
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hasonló Receptek

Magazin