Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Túrós csusza dióval

15 perc
egyszerű
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A túrós csusza elkészítéséhez elsőként a tésztát sós vízben megfőzzük.
  2. Közben egy serpenyőben a felvágott szalonnát megsütjük, a felét félrerakjuk. A diót késsel feldaraboljuk.
  3. A serpenyőbe tesszük a tésztát, összekeverjük a pirított szalonna felével.
  4. Tányérra szedjük a tésztát, teszünk rá túrót, kanalazunk rá tejfölt és rászórjuk a sült szalonna másik felét, majd a pirított diót. Sóval, borssal ízesítjük.

Megjegyzés

Egy majdnem hagyományos csusza, egy apró csavarral. A végén a sült szalonna mellett még dió is került rá. - hobbychef

Ezek is érdekelhetnek

Friss