Elkészítés: Először elkészítjük a vizes piskóta alapot. Én 4 tojásból szoktam. A 4 tojássárgához adunk 8 kanál cukrot, 8 kanál lisztet, 4 kanál vizet. A tojások keményre vert habját és egy csomag sütőport vegyítünk hozzá. Kikent, kilisztezett tepsiben piskóta módjára sütjük.
A krémhez a tejszínt kemény habbá verjük. A túrót jól áttörjük villával, hozzáadjuk a tojássárgát, a cukrot, a vaníliás cukrot, a citromhéjat, és jól összekeverjük. Az egészet beleforgatjuk a tejszínbe. A banánt felkarikázzuk. A túrókrém felét rásimítjuk a kihűlt piskótára, erre megy a banán, majd a többi túrókrém. 1 napra hűtőbe tesszük. Tálaláskor csokireszelékkel díszíthetjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre