Elkészítés: A vajat a cukorral, a vaníliás cukorral és 1 narancs lereszelt héjával habosra keverjük.
A darált kekszet összekeverjük a kakaóval, a lekvárral, a rummal és a narancsok levével. A habosított cukros vaj felét a kekszes masszához, másik felét a túróhoz adjuk.
Ha a kekszes tésztánk nem elég gyúrható, tehetünk még hozzá narancslevet, majd két részre osztjuk, és mindkettőt téglalap alakúra nyújtjuk, ezt kókusszal megszórt fólián a legkönnyebb csinálni.
Megtöltjük a túrós krémmel, feltekerjük, kókusszal megszórjuk, és hűtőbe tesszük. Jól lehűtve szeleteljük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre