Elkészítés: A tojásokból hagyományos lapos piskótát készítünk, ha kihűlt 1,5 cm-es kockákra vágjuk.
3 dl hideg tejbe áztassunk be 2 evőkanál zselatint, majd keverjünk hozzá még 2 dl forralt tejet. A margarint, a porcukrot, a vaníliás cukrot a 2 db tojással és a túróval összedolgozunk, ha kész, belekeverjük a zselatinos tejet.
Egy jénai tálat fóliával kibélelünk, és a piskótát, a túrós masszát és a gyümölcsöket rétegezünk egymásra. Alulra és fölülre krém kerüljön.
1 órára hűtőbe rakjuk, majd a fólia segítségével tálcára borítjuk, és kókuszreszelékkel meghintjük. Esetleg tejszínhabot is adhatunk mellé.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre