Elkészítés: A 3 tojássárgáját elkeverjük 5 dkg cukorral, a vaníliás cukorral és a túróval. A tojásfehérjét 5 dkg cukorral habbá verjük.
A tejből, a maradék cukorból, a vaníliás pudingból és a barackbefőtt 1 dl levéből sűrű krémet főzünk. A tűzről levéve belekeverjük a tojáshabot és a túrós masszát.
Kb. 40 db babapiskótát a kávé és a víz keverékébe mártunk, majd egy tál aljára egymás mellé tesszük, rápakolunk egy kis krémet, és szeletelt őszibarackot teszünk rá. Addig rétegezzük, amíg elfogynak a hozzávalók. A tetejére mindenképpen krém kerüljön!
Fél napra hűtőszekrénybe rakjuk. Tálaláskor fahéjas porcukorral meghintjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre