Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Túrókoszorú gyümölcsökkel

45 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A túrót a villával összetörjük, majd hozzáadjuk a tejfölt. Cukorral, vaníliás cukorral, reszelt citromhéjjal és pár csepp citromlével ízesítjük.

A zselatint 2 dl vízben felforraljuk, és amikor kihűlt, a túrós masszához adjuk, és elkeverjük. A gyümölcsöket belekeverjük. Várunk egy kicsit a krémmel, hogy sűrűsödjön.

Hideg vízzel kiöblített koszorúformába töltjük, és 2 órára hűtőbe tesszük.

A formát kívülről leöblítjük meleg vízzel, így a tartalma gyönyörűen kijön belőle. 2 dl habtejszínt felverjük habnak, és bevonjuk vele a túrókoszorút, gyümölcsszemekkel díszítjük.

Megjegyzés

Vendégeknek dupla adagban készítettem, babapiskótával bélelt tortaformában, és zselécukorral díszítettem a tetejét.
- ciluska77

Ezek is érdekelhetnek