Elkészítés: 1. A tészta alapanyagait összegyúrjuk, majd kétfelé osztjuk.
2. Kinyújtjuk, és zsírozott tepsi hátán kisütjük. (A tepsi mérete 26 x 36 cm, a sütési hő pedig 170 fok/légkeverés.)
3. A töltelék alapanyagait összekeverjük, majd a kisütött két tésztalap közé töltjük.
4. A csokimázhoz a porcukrot és a kakaóport összekeverjük, majd teszünk bele 6 evőkanál forró vízet, és végül a vajat. Jól összedolgozzuk és a süti tetejét bevonjuk vele.
5. Fontos, hogy a sütit csak másnap szabad szeletelni, mert a tésztának meg kell puhulnia.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre