Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Turbolyás zöldborsó-krémleves

MME MME
30 perc
egyszerű
olcsó
2 adag
Hozzávalók

Elkészítés

1.

A hagymát és a fokhagymát apróra vágjuk, majd  megfonnyasztjuk a vajon. Hozzáadjuk a zöldborsót és a felaprított turbolyát, és pirítjuk együtt néhány percig.

2.

Felöntjük a húslevessel, sózzuk, és borsozzuk. 20 percig főzzük, majd hagyjuk kihűlni. Pürésítjük, és gazdagítjuk 0,8 dl tejszínnel.

3.

A burgonyát apró kockákra vágjuk, majd beletesszük a levesbe, és 10 percig főzzük. A készt levest 1-1 tk tejszínnel díszítve tálaljuk.

KLASSZIKUS ZÖLDBORSÓFŐZELÉK >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss