Elkészítés: A hagymát megtisztítjuk és apróra daraboljuk. A krumplit megmossuk, megsúroljuk, ezután enyhén sós vízben, a héjában megfőzzük, majd meghámozzuk és összenyomjuk a krumplipasszírozóval.
Az olaj egy részén megdinsztelt hagymára rádobjuk a paprikát és a krumplit, összekeverjük, fűszerezzük, majd a tűzről levesszük.
A tésztát megfőzzük a sós, olajos vízben, majd leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük. A tűzre visszatéve a kifőtt tésztát jól átforgatjuk a krumplival, majd további 10-15 percig sütjük kisebb lángon.
A krumplis tésztát a tányérokra tesszük, végén a tetejére őzpörköltet szedünk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre