Elkészítés: A tepsit kikenjük zsiradékkal.
Kibéleljük hasábra vágott burgonyával.
30 dkg darált sertéshúst, 10 dkg felkockázott szalonnát, az apróra vágott savanyú uborkát és a vöröshagymát összedolgozzuk 1 tojással, ízesítjük ízlés szerint őrölt borssal, fűszerpaprikával, ételízesítőval, majoránnával és fokhagymával, majd a kicsumázott paradicsompaprikákba töltjük. A megtöltött paprikákat a burgonyára helyezzük.
A snidlinget apróra vágjuk, és elkeverjük a tejfölben, majd a töltött paprikákra és a burgonyára locsoljuk egyenletesen.
Alufóliával letakarva 190 C fokon kb. 30 perc alatt puhára pároljuk. A fóliát levéve reszelt sajttal megszórjuk, és a
sütőbe visszatéve szép pirosra sütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre