Elkészítés: A cukrot kikeverjük a vajjal, majd a tojássárgákkal. Hozzáadjuk a liszteteket és a sütőport, csipet sót és a tejet, így simára keverjük
Egy kikent, kilisztezett tepsibe elkenjük (nem kell megijedni, laposan lehet csak elkenni). Erre kenjük a lekvárt.
A fehérjét felverjük, hozzákeverjük a diót, a narancshéjat, a porcukrot és a vaníliás cukrot. Ezt rásimítjuk a tésztára.
100 fokon 10 percig sütjük, majd 150 fokon 20 percig, majd 100 fokon ismét 10 percig. Hagyjuk hűlni és tetszés szerinti formára szelhetjük, szaggathatjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre