Elkészítés: A tésztához a tojásokat a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a meleg vizet és az étolajat. Tovább keverjük, majd óvatosan hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet is. Szilikonos sütőpapírral bélelt 20×30 cm-es tepsiben 190 fokon 20-25 perc alatt megsütjük. Hagyjuk kihűlni, miután a papírt is leválasztottuk róla.
A krémhez a tejjel összekeverjük a cukrokat és a búzadarát. Felfőzzük, majd kihűtjük, a margarinnal, a túróval, a citrom levével lereszelt héjával habosra keverjük.
A piskótát visszatesszük a tepsibe, és a krémet rásimítjuk. A felezett barackkal kirakjuk úgy, hogy majd egyenlő nagyságú kockákat tudjunk vágni. Hűtőbe tesszük dermedni.
A zselatint a befőtt levével beáztatjuk (nekem egy kis vizet is kellett hozzá tenni, mert nem volt meg a mennyiség). Hozzáadjuk a cukrot, és felfőzzük. Langyosra hűtve ráöntjük a krémre, illetve a barackokra, és a hűtőbe visszatesszük.
Amikor megdermedt a zselatin, szeletelhető. Tejszínhabbal is kínálhatjuk. Jó étvágyat kívánok hozzá!