A tejfölt sózom, borsozom, hozzáadom a reszelt fokhagymát, az aprított petrezselyemzöldet és alaposan elkeverem.
A megmosott csirkecombokat, némi zsiradék társaságában egy jénai tálba teszem, sózom, borsozom, megkenem az előzőleg kikutyult tejföllel, majd rájuk tekerem a bacon szeleteket és alufóliával lefedve, 200 fokra előmelegített sütőben (légkeveréses fokozaton) 45 percet sütöm.
A 45 perc leteltével, eltávolítom az alufóliát, megszórom a combok tetejét reszelt sajttal és további 15 percet sütöm. Rántott hagymakarikával, forrón tálalom. Jó étvágyat!
Ez az egyik kedvenc csirkecomb receptem. Könnyen, gyorsan elkészíthető és az eredmény egy fejedelmi fogás. Nagyszerűen megállja a helyét az ünnepi asztalon is és mégsem kell órákat a konyhában tölteni. - GastroHobbi
Ezek is érdekelhetnek
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!