Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Újabb településeken lesznek online rendelhetők az ALDI termékei

default user icon
MME
További 33 Budapest környéki városban és községben indul a ROKSH személyes bevásárlási szolgáltatása, amely révén az ALDI üzletek több mint 3000 terméke rendelhető meg házhozszállítással.

A hazai diszkontláncok közül elsőként az ALDI termékei vásárolhatók meg online webshopon keresztül. A szolgáltatás 2020. novemberében indult Budapesten, azóta pedig már Budaörsön, Törökbálinton, Érden és Diósdon is vállalja az ALDI termékeinek házhozszállítását a ROKSH. Az ALDI tovább bővíti az együttműködését a magyar startup-pal és újabb településeken lesz online rendelhető az áruházlánc kínálatának több ezer árucikke.

A mostani bővítéssel Biatorbágy, Budajenő, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunaharaszti, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Halásztelek, Kerepes, Kistarcsa, Maglód, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pilisvörösvár, Pilisszentiván, Pomáz, Remeteszőlős, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Telki, Törökbálint, Üllő, Üröm és Vecsés területén újabb, közel 600 000 ember, illetve mintegy 200 000 háztartás számára nyílik lehetőség online rendelni az ALDI áruházaiból. A bővítés további munkalehetőségek létrehozásával jár együtt: az új területek bevonásával több mint 100 Személyes Bevásárló csatlakozik a ROKSH-hoz.

Májustól már az ALDI szezonális termékeinek egy része is megrendelhető a www.roksh.com weboldalon, így az időszakosan kapható árucikkek is megvásárolhatók online. Budapest belvárosában kerékpáros futárokat is alkalmaz az ROKSH, így alacsony megrendelt árucikk-darabszám, illetve kis térfogat és súly esetében biciklivel közlekednek a személyes bevásárló asszisztensek.

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss