Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tóth Vera bomba formában van: a karantén alatt is tovább fogyott!

default user icon
MME
Tóth Vera egyre karcsúbb és izmosabb, és a folyamatot a karantén nem, hogy hátráltatta, inkább felgyorsította: az énekesnő további 7 kilótól szabadult meg március közepe óta, amit most az Instagram oldalán is dokumentált.

Azt, hogy Tóth Vera, az elmúlt két és fél évben csodálatosan lefogyott, már korábban megírtuk: miután évekig próbálkozott mindenféle diétával, rendszeresen járt konditerembe is, és mindez semmit sem használt, drasztikus lépésre, gyomorszűkítő bypass műtétre szánta el magát.

"- Számomra ez jelentette az egyetlen megoldást, miután két éven át egyik diétát csináltam a másik után, szinte egyáltalán nem ettem szénhidrátot, heti ötször izzadtam az edzőteremben, és nem használt semmit. Az utolsó évben összesen tizenhárom kilót sikerült leszenvednem magamról, ami a végén pillanatok alatt visszakúszott. Akkora kudarc volt, hogy teljesen magam alá zuhantam. Akkor kerestem fel dr. Tóth Tamást, hogy megtudjam, mi a baj velem - nyilatkozta annak idején az énekesnő a Nők Lapjának.

De persze a bypass műtét önmagában nem jelent végleges megoldást:  rendszeres sport és a fegyelmezett étkezés is jelentősen hozzátett ahhoz, hogy Vera már több, mint ötven kilótól szabadult meg.

Elszántságát jól mutatja,  koronavírus-járvány miatt kialakult helyzet sem akadályozta meg abban, hogy továbbvigye a diétaprogramot, aminek köszönhetően újabb 7 kilót dobott le a karantén ideje alatt:

"A nő, aki életem egyik meghatározó alakja! A távolság és a szerelmem mennyei főztjei ellenére a karantén alatt online edzésekkel és rengeteg motívációval még 7 kilót lefaragott rólam" - írja büszkén és boldogan Instagram oldalán Vera, akire időközben a szerelem is rátalált Pauli Zoltán séf személyében. 

 

TÓTH VERA ELÁRULTA, MIÉRT SZERET FŐZNI >>> 
FANTASZTIKUSAN NÉZ KI ADELE A SZÜLINAPI FOTÓJÁN! 44 KILÓTÓL SZABADULT MEG AZ ÉNEKESNŐ >>> 
EZZEL AZ ÉTRENDDEL FOGYOTT 35 KILÓT MELISSA MCCARTHY >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss