Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Toscanai kenyérsaláta

default user icon

Hozzávalók

  • 25 dkg szikkadt fehér kenyér
  • olívaolaj
  • 25 dkg koktélparadicsom
  • 1 tk morzsolt lestyán
  • 1 tk morzsolt oregánó
  • 1 tk morzsolt kakukkfű
  • 1 tk morzsolt bazsalikom
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 csomag minimozzarella
  • A díszítéshez:
  • bazsalikomlevelek

Elkészítés

    1. A kenyeret felkockázzuk, és egy sütőpapírral bélelt sütőlemezre terítjük. Meglocsoljuk  olívaolajjal, összeforgatjuk, majd 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük. Mellé tesszük a megmosott, olívaolajjal átkent, sóval ízesített koktélparadicsomokat.
    2. A kenyeret addig sütjük, amíg világos aranybarna nem lesz, majd összeforgatjuk a morzsolt fűszerekkel, egy kevés sóval és a megmosott, lereszelt fokhagymával és további 3-4 percig sütjük. A paradicsomot akkor vesszük ki a sütőből, amikor már puha, de még megtartja a formáját.
    3. A fűszeres, ropogós kenyérkockákat összeforgatjuk a sült paradicsommal és a lecsepegtetett mozzarellával, kevés olívaolajat locsolunk rá, és bazsalikomlevelekkel díszítve tálaljuk.

    ÍGY LESZ ÚJRA PUHA A SZÁRAZ ÉS SZIKKADT KENYÉR: 3 HATÉKONY TRÜKK >>> 

    4 SZUPER TRÜKK, HOGY A SZIKKADT KENYÉR ÚJRA FRISS LEGYEN! >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin