Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tortillatekercs húsos raguval és zöldségekkel

MME MME
30 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A salátát megtisztítjuk, csíkokra vágjuk. A paprikát, a chilit megmossuk, húsukat kockákra vágjuk. A pórét megtisztítjuk, vékonyan felkarikázzuk. A paradicsomot megmossuk, húsát cikkekre vágjuk.

Felforrósítjuk az olajat, morzsásra pirítjuk benne a darált húst. Hozzáadjuk a paprikát, a chilit, a pórét, és összepirítjuk. A húst a sűrített paradicsommal, a paradicsommal, a kukoricával elkeverjük, és sóval, borssal, pirospaprikával ízesítjük.

A tortillalapokat serpenyőben átforrósítjuk, megszórjuk salátával, ráhalmozzuk a húst, és feltekerjük.

Megjegyzés

Fotó: Springerpics - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss