Elkészítés: A csirkemellet vékony, de hosszú csíkokra vágjuk, lehetőleg 8 vagy 16 csíkra. A pácot összeállítjuk, a húscsíkokat beleforgatjuk, majd lefedve a hűtőben pihentetjük pár órát.
A zsemlemorzsát a szezámmaggal fele-fele arányban összekeverjük, és a pácléből kivett húscsíkokat megforgatjuk benne, majd forró olajban kisütjük.
A zöldsalátához a jégsalátát hosszúkás, vékony csíkokra, a többi hozzávalót apró kockákra vágjuk.
A tortilla lapokat felmelegítjük, mindegyik közepére húscsíkot és zöldsalátát teszünk, feltekerjük, majd tartárral és esetleg csípős szósszal kínáljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre