Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Toroskáposzta

MME MME
1 5/5
60 perc
bonyolult
átlagos
4 adag

Elkészítés

  1. Forró zsíron üvegesre pirítjuk az apróra vágott hagymát , majd hozzáadjuk a szintén apró kockára vágott paprikát, paradicsomot és a zúzott fokhagyma felét.
  2. Két perc fonnyasztás után hozzáadjuk a kb. 2x2 cm-es kockára vágott húst, a fokhagyma másik felét és a babérleveleket is. A húst fehéredésig pirítjuk, megsózzuk, megborsozzuk, majd lefedve addig pároljuk, amíg levet nem ereszt. Ekkor hozzáadjuk a lecsepegtetett savanyúkáposztát és megszórjuk a fűszerpaprikával.
  3. Fedő alatt tovább pároljuk kb. 1 órán át. Ha szükséges, egy kis vizet öntünk alá.

DISZNÓTOROS FINOMSÁGOK 

HURKA, KOLBÁSZ KÁPOSZTAÁGYON 

15 MAGYAROS KAJA, AMI NÉLKÜL NEM TUDNÁNK ÉLNI! 

Megjegyzés

Elég kevés helyen találtam meg ennek a számomra nagyon ízletes ételnek a receptjét. Gondoltam, bővítem az előfordulási rátát. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss