Részletes receptkereső »

RECEPT

« vissza

Toroskáposzta

Lefotóztam, levideóztam

Lefotóztam, levideóztam!

Megfőztem

Ezt a receptet már megfőztem!

A jelre kattintva a doboz kipipálódik, a recept pedig belekerül a már megfőzött receptek közé. Használatához be kell lépni.

Recept mentése

Recept mentése

Recept elküldése

Recept küldése

Cikk megosztása
Média mentése Képet, videó linkjét tölthetsz fel ehhez a recepthez

Média anyag csatolásához be kell jelentkezni!


Elfelejtetted a jelszavadat, vagy nem regisztráltál még?
Kérj jelszóemlékeztetőt vagy regisztrálj !
Nem sikerült az aktiválás vagy inaktív a fiókod még? Itt újra kérheted az aktiváló kódot!



Recept mentése Saját recepttárba mentés

Saját recepttárba mentéshez be kell jelentkezni!


Elfelejtetted a jelszavadat, vagy nem regisztráltál még?
Kérj jelszóemlékeztetőt vagy regisztrálj !
Nem sikerült az aktiválás vagy inaktív a fiókod még? Itt újra kérheted az aktiváló kódot!



Recept elküldése

Toroskáposzta

Címzett neve:
Címzett e-mail címe:
Megjegyzés:
Küldő neve:
Küldő e-mail címe:
Biztonsági kód
A fenti képen látható ellenőrzőkód:
  • Másnak így tetszett:
  • Elkészítési idő:
  • Elkészítés nehézsége:
  • Árkategória:
  • Recepttárba mentve: 111
  • Elküldve: 47

Hozzávalók:

  • 70 dkg sertéscomb vagy lapocka (de lehet oldalassal vegyesen)
  • 2 evőkanál sertészsír
  • 80 dkg savanyúkáposzta
  • 3 nagyobb vöröshagyma
  • 1 nagyobb tv paprika és paradicsom (télen lecsó)
  • 4 gerezd fokhagyma
  • fél evőkanál fűszerpaprika
  • bors
  • babérlevél

Elkészítés:

Forró zsíron az apróra vágott hagymát üvegesre pirítjuk, majd hozzáadjuk a szintén apró kockára vágott paprikát, paradicsomot és a zúzott fokhagyma felét. 5 perc fonnyasztás után hozzáadjuk a kockára vágott húst, a fokhagyma másik felét és a babérlevelet is. A húst fehéredésig pirítjuk, sózzuk, borsozzuk, majd lefedve addig pároljuk, amíg levet ereszt, megszójuk a fűszerpaprikával. Fedő alatt félkészre puhítjuk. Ha zsírjára sült, beletesszük a savanyúkáposztát. Fedő alatt tovább pároljuk 15-20 percig (ha szükséges, öntünk alá egy kis vizet), majd levesszük a fedőt, és addig pirítjuk, míg megpuhul és szép barna lesz.

Megjegyzés:

Elég kevés helyen találtam meg ennek a számomra nagyon ízletes ételnek a receptjét. Gondoltam, bővítem az előfordulási rátát. Jó étvágyat!

A receptet Kapor 09 küldte. Köszönjük!

Ajánlott receptek



Megjegyzés (Saját jegyzet a recepthez)

Összes hozzászólás: 1 db »

Legfrissebb hozzászólás

  • 2008. február 6. (szerda) 14:50
    Én is így készítem de a végén még teszek rá egy kis rántást.Nálunk így szokás és finom .Próbáld ki!
Receptválogatás
Sült csirkecombok
A ropogósra sült csirkecombot szinte mindenki szereti, süthetjük vele együtt a köretet, de tölthetjük is kedvünkre.
Legfrissebb receptek
Még több friss recept »
Ostyás csokitorta Ostyás csokitorta
Mexikói chilis bab tortillába tekerve Mexikói chilis bab tortillába tekerve
Karamellkrémes-epres kosárkák Karamellkrémes-epres kosárkák
Olajos sós kifli Olajos sós kifli
Klasszikus burgonyás lángos Klasszikus burgonyás lángos
Rántott csirke variációk Rántott csirke variációk
Kókuszos hárommiatyánkos süti Kókuszos hárommiatyánkos süti
Zöldséges fasírttal töltött csirkemell Zöldséges fasírttal töltött csirkemell
Tavaszi töltött-rántott pacal Tavaszi töltött-rántott pacal
Húsvéti kötözött sonka Húsvéti kötözött sonka
http://www.mindmegette.hu/lapokkepek/cikkek/124000/124359_farkasehseg110.jpg 4 tuti étvágycsökkentő tipp farkaséhség ellen

Diétázol, de állandóan korog a gyomrod? Pedig csak az étkezési szokásaidat kell megváltoztatnod és az éhségérzeted megszűnik.

http://www.mindmegette.hu/lapokkepek/cikkek/119000/119556_rebarbara-110.jpg Rebarbara, a pikáns

A rebarbara néhány éve reneszánszát éli. Újra divatba jöttek a savanykás zöldséggel készített desszertek, a különféle kompótok,…

http://www.mindmegette.hu/lapokkepek/cikkek/124000/124374_alvas110.jpg Nem tudsz aludni? Megmondjuk, mit egyél!

Cikkünkből megtudhatod, hogy milyen ételeket és italokat érdemes fogyasztanod, ha egy jót akarsz aludni!

http://www.mindmegette.hu/lapokkepek/cikkek/124000/124357_egeszseges110.jpg 6 gyógyító étel

Kiválasztottuk azt a hat élelmiszert, amivel - ha rendszeresen beilleszted azokat a napi menübe - tovább megőrizheted…

http://www.mindmegette.hu/lapokkepek/cikkek/124000/124355_tuleves110.jpg Túletted magad? 5 gyors kalóriacsökkentő tipp

Túl sokat ettél a hosszú hétvégén, és most kínszenvedés visszatérni az egészséges táplálkozáshoz? Segítünk!

http://www.mindmegette.hu/lapokkepek/cikkek/124000/124335_glutenmentes-110.jpg Gluténmentesen finomat

A gluténmentes táplálkozásnak mostanában nagy divatja lett. A paleolit diéta népszerűségének köszönhetően sokan választották a…

http://www.mindmegette.hu/lapokkepek/cikkek/124000/124345_tea110.jpg Mindentudó csodaszer: a tea

Sok fajtája létezik, közös vonásuk azonban az, hogy jótékony hatással vannak az egészségünkre. A legtöbbjük ugyanabból a…

http://www.mindmegette.hu/lapokkepek/cikkek/124000/124343_cukor110.jpg 7 fontos kérdés a cukorról

Nem is gondolnánk, de évente átlagosan 36 kg cukrot eszünk meg! És ez a mennyiség egyre nő! Bár a szervezetnek egy bizonyos…

Legnépszerűbb receptkategóriák
Összes kategória »
Levesek
Szárnyasok
Tészták
Saláták
Vega
Grill
30 perces
Olcsó
Magyaros
Mediterrán
Olasz
Görög
Egzotikus
Vendégvárók
Befőzés
Diétás
Desszert
Palacsinta
Pite
Csokis
Gyümölcsös
Sajtos
Pogácsák
Kenyerek
Az értékeléshez csak bejelentkezett felhasználók adhatnak le szavazatot.
Kérjük jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál az oldalon, most megteheted!

Tovább a belépéshez »
Hasznos csomag
Mindmegette Piactér
előző recept
következő recept