Részletes receptkereső »

RECEPT

« vissza

Toroskáposzta

Lefotóztam, levideóztam

Lefotóztam, levideóztam!

Megfőztem

Ezt a receptet már megfőztem!

A jelre kattintva a doboz kipipálódik, a recept pedig belekerül a már megfőzött receptek közé. Használatához be kell lépni.

Recept mentése

Recept mentése

Recept elküldése

Recept küldése

Cikk megosztása
Média mentése Képet, videó linkjét tölthetsz fel ehhez a recepthez

Média anyag csatolásához be kell jelentkezni!


Elfelejtetted a jelszavadat, vagy nem regisztráltál még?
Kérj jelszóemlékeztetőt vagy regisztrálj !
Nem sikerült az aktiválás vagy inaktív a fiókod még? Itt újra kérheted az aktiváló kódot!



Recept mentése Saját recepttárba mentés

Saját recepttárba mentéshez be kell jelentkezni!


Elfelejtetted a jelszavadat, vagy nem regisztráltál még?
Kérj jelszóemlékeztetőt vagy regisztrálj !
Nem sikerült az aktiválás vagy inaktív a fiókod még? Itt újra kérheted az aktiváló kódot!



Recept elküldése

Toroskáposzta

Címzett neve:
Címzett e-mail címe:
Megjegyzés:
Küldő neve:
Küldő e-mail címe:
Biztonsági kód
A fenti képen látható ellenőrzőkód:
  • Másnak így tetszett:
  • Elkészítési idő:
  • Elkészítés nehézsége:
  • Árkategória:
  • Recepttárba mentve: 110
  • Elküldve: 44

Hozzávalók:

  • 70 dkg sertéscomb vagy lapocka (de lehet oldalassal vegyesen)
  • 2 evőkanál sertészsír
  • 80 dkg savanyúkáposzta
  • 3 nagyobb vöröshagyma
  • 1 nagyobb tv paprika és paradicsom (télen lecsó)
  • 4 gerezd fokhagyma
  • fél evőkanál fűszerpaprika
  • bors
  • babérlevél

Elkészítés:

Forró zsíron az apróra vágott hagymát üvegesre pirítjuk, majd hozzáadjuk a szintén apró kockára vágott paprikát, paradicsomot és a zúzott fokhagyma felét. 5 perc fonnyasztás után hozzáadjuk a kockára vágott húst, a fokhagyma másik felét és a babérlevelet is. A húst fehéredésig pirítjuk, sózzuk, borsozzuk, majd lefedve addig pároljuk, amíg levet ereszt, megszójuk a fűszerpaprikával. Fedő alatt félkészre puhítjuk. Ha zsírjára sült, beletesszük a savanyúkáposztát. Fedő alatt tovább pároljuk 15-20 percig (ha szükséges, öntünk alá egy kis vizet), majd levesszük a fedőt, és addig pirítjuk, míg megpuhul és szép barna lesz.

Megjegyzés:

Elég kevés helyen találtam meg ennek a számomra nagyon ízletes ételnek a receptjét. Gondoltam, bővítem az előfordulási rátát. Jó étvágyat!

A receptet Kapor 09 küldte. Köszönjük!

Megjegyzés (Saját jegyzet a recepthez)

Összes hozzászólás: 1 db »

Legfrissebb hozzászólás

  • 2008. február 6. (szerda) 14:50
    Én is így készítem de a végén még teszek rá egy kis rántást.Nálunk így szokás és finom .Próbáld ki!
Receptválogatás
Medvehagymás finomságok
Ízre a fokhagyma és a snidling ügyes keveréke. Lehet belőle levest készíteni, ízesíthetünk vele bármilyen főételt, készíthetünk vele fűszervajat, jó körözöttbe, tökéletes tésztákba, szószokba, salátákba.
Legfrissebb receptek
Még több friss recept »
Narancsos-szilvás sajttorta fahéjas tejszínhabbal Narancsos-szilvás sajttorta fahéjas tejszínhabbal
Fűszeres sajttal töltött csirkemell Fűszeres sajttal töltött csirkemell
Klasszikus sajttorta meggylekvárral Klasszikus sajttorta meggylekvárral
Burgonyás lángos sósan és édesen Burgonyás lángos sósan és édesen
Medvehagymás-fűszeres kalács Medvehagymás-fűszeres kalács
Flódni rétes Flódni rétes
Kefires perec Kefires perec
Lekváros kiskifli Lekváros kiskifli
Cukkinis-kolbászos pizza Cukkinis-kolbászos pizza
Ibolyás-mascarponés piskótatekercs Ibolyás-mascarponés piskótatekercs
http://www.mindmegette.hu/lapokkepek/cikkek/121000/121825_tojaskrem-110.jpg Egyszerű, de nagyszerű: a tojáskrém

A tavaszi kencék egyik kedvelt változata - a húsvét kapcsán is előtérbe kerülő - tojáskrém. A tojás hálás alapanyag, a gyorsan…

http://www.mindmegette.hu/lapokkepek/cikkek/121000/121842_sonka-110.jpg Ünnepeljünk igazi sonkával!

A húsvét sonka nélkül elképzelhetetlen. A legtöbben főve, tojással, tormával, friss zöldekkel tálalják, vannak, akik cipóban…

http://www.mindmegette.hu/lapokkepek/cikkek/121000/121833_gerovital-110.jpg A gyönyörű haj titkos receptje

Hajszálaink folyamatosan rongáló tényezők hatásának vannak kitéve, amelyek következtében sérül a haj: szárazzá válik, töredezik,…

http://www.mindmegette.hu/lapokkepek/cikkek/121000/121742_sutipedia-110.jpg Édes tavaszt! Itt a Sütipédia!

Hamarosan itt a húsvét, ami kimondottan kedves ünnep az édesszájúak számára. Ez is egy olyan alkalom, amikor beindul a nagyüzem a…

http://www.mindmegette.hu/lapokkepek/cikkek/116000/116294_toltott-tojas-110.jpg Tavaszi töltött tojások

A tojás a húsvét egyik főszereplője, de az ünnepet megelőző böjti időszakban is kiváló húspótló. Sőt a húsvéti után megmaradó…

http://www.mindmegette.hu/lapokkepek/cikkek/121000/121820_gombapastetom-110.jpg Pástétom csiperkegombából

A pástétomok általában gazdag, laktató fogások. Rendszerint valamilyen sütőformában, olykor tésztába burkolva sütik, gőzölik, és…

http://www.mindmegette.hu/lapokkepek/cikkek/119000/119430_kalacs-110.jpg A húsvéti kalács

Sonka, tojás, friss zöldségek, torma és kalács mindig kerül a húsvéti asztalra, ez a hagyomány. A kalács pedig akkor az igazi, ha…

http://www.mindmegette.hu/lapokkepek/cikkek/121000/121808_zold-110.jpg Friss tavaszi zöldek

Az ínséges tél után a tavasz megannyi csábító finomsággal vár minket. Az április - többek között - már a karalábé, a medvehagyma,…

Napi tipp
A locsolók várására nem csak festett tojásokkal készülhetünk, hanem jóféle pogácsát is süthetünk vendégeinknek. Kérd receptjeinket hírlevélben is! ►
Legnépszerűbb receptkategóriák
Összes kategória »
Levesek
Szárnyasok
Tészták
Saláták
Vega
Grill
30 perces
Olcsó
Magyaros
Mediterrán
Olasz
Görög
Egzotikus
Vendégvárók
Befőzés
Diétás
Desszert
Palacsinta
Pite
Csokis
Gyümölcsös
Sajtos
Pogácsák
Kenyerek
Az értékeléshez csak bejelentkezett felhasználók adhatnak le szavazatot.
Kérjük jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál az oldalon, most megteheted!

Tovább a belépéshez »
Hasznos csomag
előző recept
következő recept