A egész tojásokat jól elkeverjük a joghurttal, az olajjal, a sóval és a sütőporral, majd annyi lisztet teszünk hozzá apránként, hogy egy lágy, rugalmas, de nem ragadós tésztát kapjunk. Letakarjuk, félretesszük.
A töltelékhez a sajtot lereszeljük, és a tejföllel összekeverjük. A fokhagymát megzúzzuk, és egy kis bazsalikommal, sóval és borssal ízesítjük, és jól összekeverjük.
A megkelt tésztát vékonyra nyújtjuk, és pogácsa szaggatóval (kb. 9-10 cm átmérőjű) kiszúrjuk. A kiszaggatott tésztát kissé oválisra húzzuk. A széleit egy kicsit felsodorjuk, úgy, hogy a közepe üreges maradjon. A két végét összecsippentjük, hogy papucska formát kapjunk, és a közepébe töltjük a sajtos masszát.
Sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük őket, a tészta széleit a felvert tojással megkenjük, és előmelegített sütőben, 180 fokon pirosra sütjük.