Elkészítés: A spagettit sós vízben megfőzzük. (Nem kell összetördelni!)
Közben a forró olajban megpároljuk a fokhagymát, majd hozzáadjuk az apróra vágott petrezselyemzöldet, sózzuk, borsozzuk, paprikázzuk, hozzáadjuk a megtisztított zöldpaprikát, és további 5 perces párolás után beletesszük a negyedekre vágott paradicsomot, s újból 5 percig főzzük.
Ezután levesszük a tűzről, beleöntjük a citromlevet. Ismét visszatesszük a tűzre, befedjük, és takaréklángon 25 percig főzzük.
Végül ráöntjük a spagettire, és forrón tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre