Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tormás zellerpüré

30 perc
egyszerű
átlagos
2 adag

Elkészítés

  1.  A meghámozott zellert és burgonyát felkockázzuk és fazékba dobjuk. Felöntjük az alaplével, megborsozzuk, és fedő alatt, gyenge tűzön főzzük a forrástól számított 20 percig.
  2.  A főzőlét leöntjük, és a fazékban maradt zöldségeket krumplinyomóval összetörjük. Belekeverjük a vajat és a reszelt tormát, megsózzuk, megborsozzuk, és áttesszük egy tálba. Zeller- vagy petrezselyemlevelekkel díszítjük, és sültek köreteként kínáljuk.

HÁZI TORMAKRÉM 3 LÉPÉSBEN! >>> 

6 KÖNNYEN ELKÉSZÍTHETŐ KÖRET A KRUMPLI ÉS A RIZS HELYETT >>>

7+2 SZUPER KRUMPLIS KÖRET, AMIT KI KELL PRÓBÁLNOD >>> 

Megjegyzés

A tormát felhasználás előtt reszeld le, mert állás közben gyorsan veszít az erejéből. Szórhatsz belőle a kész püré tetejére is, ha kedveled a csípőset.
Friss torma helyett 4 tk üveges reszelt tormát keverhetsz a pürébe.
- MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss