A húst szeleteljük fel, klopfoljuk ki vékonyra, majd sózzuk be. A tormát tisztítsuk meg, reszeljük le, keverjük össze a margarinnal, és kenjük rá a hússzeletekre. A szeleteket tekerjük fel és egy cérnaszállal kötözzük össze.
Egy serpenyőben az olajon pirítsuk meg az apróra vágott hagymát, majd tegyük bele a hústekercseket. Fedő alatt 30 percig pároljuk, közben néha öntsünk a hús alá egy kevés forró vizet.
Ha megpuhult, vegyük ki a serpenyőből. A lisztet keverjük össze a tejszínnel, majd vegyítsük össze a húslével, és főzzük sűrű mártássá. A hústekercseket tálalás előtt vágjuk fel vékony szeletekre, majd körítsük a mártással.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre