Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tormás-mustáros pulykamell

MME MME
1 4/5
30 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A felszeletelt húst 2 evőkanál vajon félig átsütjük. Kivesszük a serpenyőből, félretesszük. A zúzott fokhagymát átpirítjuk a maradék vajon, hozzáadjuk a mustárt, tormát, fűszereket, és felöntjük annyi vízzel, ami éppen ellepi majd a húst. Kicsit átforraljuk, majd visszatesszük a húst a mártásba. Kb. 10 percig főzzük, amíg a hús teljesen megpuhul. Ha kész, az étkezési keményítőt elkeverjük 1 evőkanál vízzel, és a mártásba öntjük. Ha újra felforr, beletesszük a tejszínt, és egyet rottyantunk rajta.

Párolt rizs illik hozzá.

Megjegyzés

Nagyon gyorsan kész van, ideális hétköznapi gyors vacsi.
- MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss