Elkészítés: Besamel mártást készítünk (vajas rántást tejjel felengedve keményre főzünk, sóval, borsal ízesítjük). Hagyjuk kihűlni, majd a hideg besamelt vajjal habosra kevejük és a tormát belekeverjük. Ha kell, ízesítjük sóval, borssal. A szeletelt gépsonkátba a tormakrémet csillagcsővel ellátott habzsákbol tőltjük meg a szélénél, majd feltekerjük, a végeibe kicsi rozsát formálunk.
A zselatint kicsi vízben összeforraljuk, kihűtjük, és a sonkstekercset bekenjük vele. Így nem fog bebarnulni a sonkatekercs. Franciasalátával nagyon kellemes íze van.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre