Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tormakrémes sonkatekercs

MME MME
4/5
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Besamel mártást készítünk (vajas rántást tejjel felengedve keményre főzünk, sóval, borsal ízesítjük). Hagyjuk kihűlni, majd a hideg besamelt vajjal habosra kevejük és a tormát belekeverjük. Ha kell, ízesítjük sóval, borssal. A szeletelt gépsonkátba a tormakrémet csillagcsővel ellátott habzsákbol tőltjük meg a szélénél, majd feltekerjük, a végeibe kicsi rozsát formálunk.

A zselatint kicsi vízben összeforraljuk, kihűtjük, és a sonkstekercset bekenjük vele. Így nem fog bebarnulni a sonkatekercs. Franciasalátával nagyon kellemes íze van.

Ezek is érdekelhetnek