Keress receptre vagy hozzávalóra

Torkos csütörtök: ebben a 600 étteremben ehetünk féláron

Február 11-én ismét lesz torkos csütörtök, a várva várt nap, amikor mindenki féláron próbálhatja ki a magyar vagy akár a nemzetközi gasztronómia remekeit.

Kiváló alkalom ez arra, hogy a vendéglőbe járók féláron keressenek maguknak új törzshelyet, vagy visszatérjenek kedvenc vendéglőik egyikébe. A résztvevő éttermek ezen a napon ugyanis 50% kedvezményt adnak az ételekre és az alkoholmentes italokra.

A torkoskodni vágyók az Étterem kereső segítségével böngészhetnek a vendéglátóhelyek között.

A 600 résztvevő étterem palettája idén is bőséges választási lehetőséget nyújt mind az ínyencek, mind a nemzetek konyhái szerelmeseinek, de a meghitt kisvendéglők kedvelői is megtalálhatják a kedvükre valót a kínálatban: a halászcsárdától az art caféig, a gyorsétteremtől a prémium kategóriás vendéglátóhelyig válogathatnak országszerte.

Torkos csütörtök: nem lehet szűkített étlappal trükközni >>> 

A programhoz csatlakozó éttermek csak a megszokott a la carte listán szereplő ételeket vonhatják be a torkos csütörtök kínálatába, arról pedig maguk döntenek, hogy az alkoholos italokat is árendeménnyel adják-e.

A Gasztroélmények éve programsorozat következő állomása egy országos piknik lesz, amelyet áprilisban szerveznek, májusban pedig a Bocuse d'Or szakácsverseny szab majd irányt a magyar gasztronómiának.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Hozzászólások

Magazin