Elkészítése: A tepertőt megdaráljuk, a lilahagymát apró kockákra vágjuk, a fokhagymát kinyomjuk, majd mustárral, pirospaprikával, borssal és margarinnal összekeverjük, miközben kanalanként hozzáadjuk a tejfölt. Ha nagyon masszív a krém, több tejfölt használjunk.
Testesebb vörösborokhoz kiváló, mint például a Stílus Cuvée, amely a villányi borvidék déli lejtőinek két legnagyszerűbb fajtájából, Cabernet Sauvignonból és Merlotból áll. Mindkét fajtát terméskorlátozták, fürtválogatással 20,5 mustfokkal szüretelték. Hagyományos hordókban érlelődött, így a fajtajelleg gyönyörűen érződik a borban. Sötét rubinvörös színű, gyümölcsös, hosszú, nagytestű vörösbor.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre