Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

3 kihagyhatatlan hely: szálkamentes halazó, bababarát kávézó és trendi cukrászda

3 szuper hely Budapesten és Cegléden: ide menj, ha szálkamentes halazót, bababarát könyves kávézót vagy trendi patinás cukrászdát keresel!

HelloHal – hal’a carte már Budapesten is

Tiszaörvény és Kecskemét után a minap a Ráday utcában is üzletet nyitott az édesvízi halfogyasztást népszerűsítő HelloHal. Ételeik kivétel nélkül Magyarországon fellelhető friss édesvízi halakból készülnek és szálkamentesek. A HelloHal csapata szerint halból is minden megfőzhető vagy -süthető, amit a magyar konyha képes elkészíteni sertésből vagy csirkéből, így pl. brassói halpecsenye is szerepel az étlapon olyan klasszikus street food ételek mellett, mint a harcsagírosz, a halkolbász menü vagy a rántott halas burger. Még a salátádra is harcsafalatokat vagy süllőpofákat kérhetsz feltétnek! A két- vagy háromfogásos halas menü naponta változik.

Részletek >>> 

Pagony Café – könyvesboltban kávézhatsz a gyerekkel

Az Újbudán található Bartók Pagonyba tavasszal állítottak be a könyvespolcok közé egy süteményespultot, valamint néhány asztalt és színes széket (etetőszékeket is). Míg a nagyobb gyerek nézelődik, beleolvas a könyvekbe vagy csoportos foglalkozáson vesz részt, kényelmesen eltöltheted az időt a laptopbarát kávézóban. A Pagony Café számára tervezett egyedi csészékből arabica vagy koffeinmentes kávét kortyolhatsz, amelyet kérésedre diabetikus sziruppal vagy laktózmentes tejjel szolgálnak fel. Rendelhetsz gyümölcsleveket, diabetikus szörpöket és kakaót is. Mindezekhez ropogós kekszeket és különleges cupcake-eket, az eat-clean életmód hívei számára pedig előredobozolt magvakat és aszalt gyümölcsöket kínálnak.

Részletek >>>

Délibáb Kávézó és Street Food – újranyitott a ceglédi „nagycuki”

Hosszú zárva tartás után nyár óta megújulva várja a vendégeket a város legpatinásabb, közkedvelt találkozóhelye. A hajdani Délibáb cukrászdában változatlanul kitűnő a kávé és aprósüteményt is kapni, bár szűkített választékban. Az új tulajdonosok bevezették a street food ételeket és a kávéházi stílusú napi menüt, továbbá frissítették az italkínálatot. A különféle burgereket 100%-os hazai marhahúsból, a salátákat saját termesztésű biozöldségből állítják elő, és házilag készülnek a szószok is. Specialitásuk a szirup helyett gyümölcsdarabkákkal ízesített házi limonádé, ezenkívül csapolt sört és helyi termelői borokat kínálnak. Kóstold meg náluk a fröccsöt, amelyet egy – a bort és a szódát optimális hőmérsékleten tartó – gép segítségével spriccelnek a poharadba!

Részletek >>>  

MÉG TÖBB IZGALMAS HELY BUDAPESTEN ÉS VIDÉKEN >>>  

Társasjátékos helyek Budapesten >>> 

Különleges éttermek kolostorokban >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss