Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tonhalszeletek sajttal és gombával sütve

MME MME
3 3.3/5
45 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók
  • Hozzávalók:
  • 80 dkg tonhal,
  • 3 dkg liszt
  • 3 dkg vaj,
  • 10 dkg reszelt sajt,
  • 15 dkg gomba,
  • 1 dl olaj,
  • 1 vöröshagyma,
  • 2 gerezd fokhagyma,
  • 1 csokor petrezselyem,
  • 2-3 evőkanál ketchup,
  • őrölt bors,

Elkészítés

Elkészítés: A tonhalszeleteket megsózzuk, borsozzuk, lisztbe mártjuk, és mindkét oldalukat elősütjük. Egy tűzálló tálat kivajazunk, beletesszük a tonhalakat. A sütésből visszamaradt olajban a finomra vágott hagymát megpirítjuk, hozzáadjuk a szeletelt gombát, sóval, borssal, fokhagymával, petrezselyemmel fűszerezzük és megpíritjuk. Kevés ketchupot keverünk hozzá, majd az elkészített ragut a halszeleteken egyenletesen elosztjuk. Megszórjuk reszelt sajttal, meglocsoljuk olvasztott vajjal, és sütőben pirosra sütjük. Rizzsel tálaljuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss