Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tonhalpástétom gazdagon

MME MME
30 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tojásokat keményre főzzük, azután hideg vízzel leöblítjük őket, meghámozzuk, és villával áttörjük. A megtisztított répát és a meghámozott, kimagozott almát durvára reszeljük, majd összeforgatjuk a citrom kifacsart levével. 
  2. Villával kissé összetörjük a lecsepegtetett tonhalat, és összeforgatjuk a túróval, a majonézzel, a mustárral, a tojással, az almás-répás keverékkel, továbbá a megtisztított, felkarikázott újhagya felével. Végül megsózzuk és megborsozzuk a pástétomot. A felszeletelt kenyérre kenve, a maradék újhagymával megszórva kínáljuk.

ZÖLDSÉGES-TONHALAS RÉTES>>> 

CUKKINIS TONHALFASÍRT>>> 

PARADICSOMOS-TONHALAS SPAGETTI EGYSZERŰEN>>> 

Megjegyzés

Még mutatósabb lesz a pástétom, ha salátalevelekre halmozva tálalod. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss