Keress receptre vagy hozzávalóra

Tonhalas tésztasaláta

default user icon
3.5/5

Hozzávalók

  • 25 dkg spagetti tészta
  • 25 dkg koktélparadicsom (miniparadicsom)
  • 1 darab tonhalkonzerv (natúr lében)
  • maréknyi olajbogyó
  • bazsalikom
  • 3 ek vörösborecet
  • 4 ek olívaolaj
  • bors
  • 1 gerezd fokhagyma

Elkészítés

    1. A tésztát a csomagoláson található utasítás szerint sós vízben kifőzzük, leszűrjük. 
    2. Az összevágott paradicsomot, és az apró darabokra tördelt tonhalat összekeverjük a tésztával. Hozzáadjuk az olívabogyót és a bazsalikomot.
    3. Kis tálkában összeöntjük az ecetet és az olívaolajat, sóval, borssal ízesítjük, majd egy kézi habverővel krémes állagúra keverjük és hozzáadjuk az áttört fokhagymát. Az öntetet a tésztára öntjük.

    RIZSES TONHALSALÁTA >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin