Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tonhalas szendvics

15 perc
egyszerű
megfizethető
2 adag

Elkészítés

  1.  A tonhalat lecsepegtetjük. A megmosott, kicsumázott paprikát apróra kockázzuk. A paradicsomot leforrázzuk, majd meghámozzuk, és a magos rész eltávolítása után apróra kockázzuk.
  2. A tonhalat és az előkészített zöldségeket salátástálba tesszük. Hozzáadjuk a majonézt és a mustárt, alaposan összeforgatjuk, és megsózzuk, megborsozzuk. A rukkolát folyó víz alatt leöblítjük, és jól lecsepegtetjük.
  3. A kenyérszeleteken elosztjuk a rukkolát, valamint a tonhalas keveréket. Végül megszórjuk a snidlinggel.

Megjegyzés

fotó: www.1000rezepte
recept: Wirths PR / Trendxpress - MME
Gyömbéres-citromos zöld tea illik hozzá. Nagy melegben behűtve, jéghidegen kínáld!

Ezek is érdekelhetnek

Friss