Elkészítés: Az újhagymát megtisztítjuk, megmossuk, és vékony karikákra vágjuk. A barackot is megmossuk, kettévágjuk, kimagozzuk, húsát felaprítjuk. A répát meghámozzuk, megmossuk, lereszeljük. A salátamixet leöblítjük, alaposan lecsepegtetjük.
Az öntethez a tonhalat lecsepegtetjük. Simára keverjük a joghurttal, beledolgozzuk a kaprit, és sóval, borssal, cukorral, citromlével ízesítjük.
A salátát, a pórét, a répát, a barackot nagy salátástálba halmozzuk, és összeforgatjuk az öntettel. A snidlinget leöblítjük, lerázzuk, és salátára szórjuk. Bagettel kínálhatjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre