Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tonhalas mártogatós

MME MME
1 5/5
15 perc
egyszerű
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: A tonhalkonzervről leöntjük a levet, majd a turmixba öntjük. Rálocsoljuk a citrom levét, beledobjuk az apróra vágott petrezselymet, majd a turmix-szal kicsit megkeverjük. Beledobjuk a masszába a 2 tojást és a 2 kockasajtot, majd újabb keverés. Belenyomjuk a majonézt, hozzáadunk 1-2 kiskanál mustárt (a dijoni a legjobb hozzá), a sót és a borsot, majd összefüggő masszává turmixoljuk. Ha kész, hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek. Sós kekszekkel tálaljuk.

Megjegyzés

Az ínyencebbek petrezselyemzöldje helyett készíthetik friss kaporral is. Nagyon finom vendégváró, amelyre biztosan mindeni szívesen lecsap. - MME

Ezek is érdekelhetnek