Előkészítése: a burgonyát héjában megfőzöm, majd meghámozom és nagyon vékony karikákra vágom. A halat (akár főtt, akár nyers) felaprítom vagy villával összetöröm. A túrót áttöröm, a tojást a tejföllel habosra felverem. A kaprot finomra vágom. Mély formát kikenek, és morzsával behintem.
Elkészítése: tálban az összes hozzávalót összekeverem, majd megsózom és megborsozom. A kaprot is beleforgatom, ezután a formába simítom a burgonyás-halas masszát. Előmelegített, forró sütőben közepes lángon addig sütöm, amíg a beleszúrt hurkapálca száraz nem marad. (Ez kb. 50-60 perc.) Óvatosan tálra borítom, cikkekre vágom és azonnal kínálom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre