Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tonhalas buci

15 perc
egyszerű
megfizethető
2 adag
Hozzávalók
  • 2 db kerek buci
  • 12 dkg tonhal (konzerv)
  • 1/2 fej vöröshagyma (felaprítva)
  • 1/2 db citrom (kimagozva és felaprítva)
  • 1 tk mustár
  • 1 csésze reszelt Frico Edam sajt
  • 2 levél jégsaláta
  • bors

Elkészítés

  1. A tonhalról leöntjük a levét, majd egy közepes méretű tálba tesszük a felaprított hagymával, az apróra vágott, kimagozott citrommal, a mustárral, a reszelt Edam sajttal, valamint a sóval és a borssal együtt.
  2. A bucikat felvágjuk, de nem vágjuk teljesen ketté. Megtöltjük őket a tonhalas keverékkel, és rárakjuk a salátaleveleket is. Ha kész, kissé összenyomkodjuk a szendvicseket, és tálaljuk.

Még több Frico sajtos receptet találsz itt >>> 

Mindenféle sajtos finomságot pedig itt >>> 


Ezek is érdekelhetnek

Friss