Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Tonhalas babsaláta

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 1 konzerv bab
  • 1 kis fej lilahagyma
  • 2 ág kakukkfű
  • 1/2 csokor petrezselyem
  • 15 dkg koktélparadicsom
  • 1 kaliforniai paprika
  • 1/2 citrom
  • olívaolaj
  • bors
  • 1 konzerv olajos tonhal

Elkészítés

    Elkészítés: A babot lecsöpögtetjük. A hagymát apróra vágjuk, a rozmaringot és kakukkfüvet felaprítjuk. A paradicsomokat negyedeljük, a parikát felkockázzuk. Az egészet összekeverjük. A citrom levét a salátára csöpögtetjük, olajjal, sóval és borssal ízesítjük, jó, ha áll 15 percet.

    Tálaláskor hozzáadjuk a leszűrt, felaprított tonhalat, pirítóst kínálunk mellé.

Megjegyzés

Őszi Balázs receptje, fotó: Győrfi Viktória, styling: Matis Edit Dodi

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek