Elkészítés: Egy nagy serpenyőben az olajon megpárolom az apróra vágott hagymát és fokhagymát. Ha úgy látom, hogy kevés a zsiradék, én mindig egy ici-pici vizet öntök alá. Hozzáadom a gombát, és 4-5 perc alatt megpárolom. Rászórom a lisztet, kicsit pirítom, majd felöntöm a tejjel, kevergetem, míg szépen besűrűsödik. Hozzáadom az összetört borsot, tárkonyt és a Worcestershire szószt. Belekeverem a tejfölt, joghurtot, végül a leszűrt tonhalat. Összemelegítem 2-3 perc alatt, de már nem forralom. Ízlés szerint sózom.
Főtt rizzsel vagy tésztával szoktam kínálni.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre