Keress receptre vagy hozzávalóra

Tonhalsaláta sült paradicsommal, lilahagymával

default user icon

Hozzávalók

  • 4 db paradicsom
  • 2 fej lilahagyma
  • 5 ek olívaolaj
  • rozmaring
  • bors
  • szárított petrezselyem
  • kakukkfű
  • bazsalikom
  • 2 doboz tonhalkonzerv

Elkészítés

    1. A paradicsomot félbe, a hagymát negyedekbe vágjuk. Az olívaolajat összekeverjük sóval, rozmaringgal, borssal, petrezselyemmel, kakukkfűvel, bazsalikommal.
    2. Egy sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük a paradicsomokat és a hagymákat, meglocsoljuk a fűszeres olajjal és 10 percig sütjük.
    3. Salátaágyon tálaljuk a konzerv tonhallal.

    TONHALAS TÉSZTASALÁTA EGYSZERŰEN >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin